-
شماره ركورد
11285
-
عنوان
بررسي ديوارهاي ميخكوبي شده تحت بارگذاري ديناميكي
-
سال تحصيل
1401-1402
-
استاد راهنما
دكتر محسن صابر ماهاني
-
چکيده
در گودبرداريهاي عميق توده خاك به تنهايي توانايي تأمين پايداري توده خاك حفاري شده را ندارد به همين دليل لازم است از روشهاي مختلف پايدارسازي شيب استفاده شود. اما ديوارهاي ميخكوبي شده در طي زلزله كه تحت بار ديناميكي هستند، عملكرد بسيار مطلوبي از خود نشان ميدهند ( به علاوه روش ميخكوبي خاك اقتصادي و اجراي نسبتاً آساني دارد). به همين دليل در شرايط اعمال بار ديناميكي، ديوار ميخكوبي شده، روش مطلوبي براي پايدارسازي شيب به شمار ميآيد. در اين سمينار در ديواره ميخكوبي شده به بررسي روش طراحي حالت حدي، كه شامل حالت حدي مقاومت و خدمتپذيري است پرداخته ميشود. در حالت حد مقاومت انواع گسيختگيهاي محتمل و ضرايب اطمينان آنها در شرايط لرزهاي مورد بررسي قرار ميگيرد و در حالت حدي خدمتپذيري نيز تأثير شرايط لرزهاي بر جابجايي ديوار مورد بررسي قرار ميگيرد. سپس در اين روش هاي تحليل و طراحي عنوان شده، فرآيند اعمال بار لرزهاي كه شامل روش شبهاستاتيكي، شبهديناميكي و ديناميكي است، توضيح داده ميشود. سپس براي بررسي و مقايسه اين روشها و دقت نتايج آنها از مقايسه نتايج حاصل از تحقيقات آزمايشگاهي با نتايج روشهاي تحليلي استفاده ميشود. سپس به بررسي و شناسايي روش مناسب تحليل در ديوار ميخكوبي شده تحت بار لرزهاي پرداخته ميشود.
در تحقيقات انجام شده مشاهده ميشود كه روشهاي عددي به دليل اينكه در شرايط خاصتر ميتوانند، مورد استفاده قرار بگيرند و از طرفي پتانسيل محاسبه جابجايي ديوار و تعيين خودكار سطح گسيختگي را دارند، ميتوانند نسبت به روشهاي تعادل حدي و تحليل حدي بيشتر مورد توجه باشد. از طرفي در ضريب شتاب لرزهاي كمتر از 0.3 تفاوت بين روش شبهاستاتيكي با روشهاي شبهديناميكي و يا ديناميكي ناچيز بوده و روش شبهاستاتيكي مقداري محافظهكارانهتر است از طرفي روش شبهاستاتيكي سادهتر است به همين دليل در اين شرايط استفاده از روش شبهاستاتيكي ميتواند، بيشتر مورد توجه باشد. اما در ضريب شتاب لرزهاي بيشتر از 0.3 تأثير پارامترهاي لرزهاي بيشتر شده و نتايج حاصل از روش شبهاستاتيكي بسيار محافظهكارانه ميشوند و استفاده از آن ديگر معقول به نظر نميرسد.
نتايج عددي و آزمايشگاهي ديواره ميخكوبي شده تحت بار لرزهاي مورد بررسي قرار گرفت و تأثير پارامترهاي مقاومتي خاك، تأثير هندسه شيب و ميخ، تأثير مشخصات مقاومتي ميخ و روشهاي چيدمان ميخ بر ضريب اطمينان، تغييرشكل، سطوح گسيختگي و نيرو و لنگرهاي ايجاد شده در ميخ مورد بررسي قرار گرفت. از طرفي تفاوت نتايج بين روشهاي مختلف تحليل نيز مورد بررسي قرار گرفت.
-
نام دانشجو
سعيد حسيني
-
تاريخ ارائه
10/11/2022 12:00:00 AM
-
متن كامل
76499
-
پديد آورنده
سعيد حسيني
-
تاريخ ورود اطلاعات
1401/08/11
-
عنوان به انگليسي
Investigation of nailed walls under dynamic loading
-
كليدواژه هاي فارسي
ديوار ميخكوبي شده , بار لرزهاي , حالت حدي , تحليل حدي , تعادل حدي , روشهاي عددي , تغييرشكل دائمي ديوار ميخكوبي شده
-
كليدواژه هاي لاتين
Soil Nail Walls , Seismic Loads , Limit State , Limit Analysis Method , Limit Equilibrium Method , Numerical Method , Permanent deformation of the nailed wall
-
لينک به اين مدرک :