-
شماره ركورد
12316
-
عنوان
بررسي روش خشك كردن مواد به روش فريزينگ و كاربرد هاي آن در توليد مواد غذايي
-
سال تحصيل
1398
-
استاد راهنما
سيد مصطفي حسينعلي پور- ساسان آسيايي
-
چکيده
براي خشككردن انواع مختلف مواد، خشككن هاي صنعتي متفاوتي به كار ميرود. اساس تفاوت انواع خشككن ها، برمبناي مكانيسم انتقال رطوبت و حرارت ميباشد. روش خشككردن و تغييراتي كه در زمان خشككردن اتفاق ميافتد، بر كيفيت و خواصي مانند رنگ، بافت، دانسيته، تخلخل و دفع آب هر ماده خشك شده، مؤثر است. خشك كردن انجمادي يكي از روش هاي مهم خشك كردن بوده كه كاربرد گسترده اي در صنايع غذايي، دارويي و غيره دارد. مكانيزم اصلي خشك كردن در روش خشك كردن انجمادي، فرايند تصعيد بوده و اين روش خشك كردن بخاطر هزينه بالاي آن بيشتر براي توليد مواد گرانبها و موادي كه حساسيت به دما بالا دارند، استفاده ميشود.
در اين سمينار ابتدا به بررسي روش هاي كلي خشك كردن و سپس به بررسي دقيق خشك كردن انجمادي و بخش هاي مختلف و پارامتر هاي تاثيرگذار در عملكرد آن پرداخته شده است.
-
نام دانشجو
محمد فلاحي
-
تاريخ ارائه
1/1/1900 12:00:00 AM
-
متن كامل
79662
-
پديد آورنده
محمد فلاحي
-
تاريخ ورود اطلاعات
1402/06/16
-
عنوان به انگليسي
Investigating the method of drying materials by freezing method and its applications in food production
-
لينک به اين مدرک :