-
شماره ركورد
13805
-
عنوان
بررسي مزايا و معايب سازه هاي هوايي اتصال چسبي
-
سال تحصيل
1400
-
استاد راهنما
دكتر بيژن محمدي سنگجوئي
-
چکيده
اتصال چسبي روشي است كه با استفاده از آن مواد و قطعات مختلف به يكديگر متصل شده و مجموعه هاي مونتاژ شده به وجود خواهند آمد. روش اتصال چسبي روش اتصال جديدي محسوب نمي گردد. اما موارد استفاده به روز آن در اتصالات سازه هاي هوايي به 1970 برميگرد، كه پس از نيز محققين زيادي در اين زمينه ورود كردند و كار هاي زيادي را در اين موضوع به دليل حساسيت بالاي آن انجام دادند.
امروزه استفاده از اتصالات چسبي در سازه هاي مكانيكي به دليل خواص مناسبي كه دارند، رو به افزايش است. اين نوع اتصالات در مقايسه با اتصالات مكانيكي همچون پيچ و پرچ داراي ويژگي هاي زيادي از جمله: كاهش ضريب تمركز تنش، كاهش وزن سازه، مقاومت بالا در برابر نيروهاي برشي و مقاومت در برابر خودگي مي باشند. بعلاوه اتصالات چسبي مناسب ترين و مرقون بصرفه ترين روش اتصال به حساب مي آيند زيرا فرآيند اتصال اغلب به آساني و به طور خودكار انجام مي شود.البته در كنار اين مزايا داراي معايبي نيز هستند از جمله مشكلات ضريب انبساط حرارتي و روش هاي بازرسي و ...
مجموع عوامل فوق و نسبت استحكام به وزن بالا، موجب شده تا صنعت هوافضا در كنار صنايعي همچون كشتي سازي و خودروسازي، به عنوان يكي از پيشرو ترين حوزه- هاي استفاده از روش اتصالات چسبي مطرح شود. هدف معرفي روش اتصالات چسبي و مقايسه كلي آن با ديگر روش هاي اتصال، معرفي انواع چسب ها، بيان مزايا و معايب اين روش، اصول طراحي اتصالات چسبي و شرح كاربردهاي روش اتصال چسبي در صنعت هوافضا است.
-
نام دانشجو
سينا زياري
-
تاريخ ارائه
12/11/2023 12:00:00 AM
-
متن كامل
83897
-
پديد آورنده
سينا زياري
-
تاريخ ورود اطلاعات
1403/07/16
-
عنوان به انگليسي
Examining the advantages and disadvantages of air structures with adhesive connection
-
كليدواژه هاي فارسي
اتصالات چسبي , سازه هاي هوايي , مقابسه اتصال چسبي و مكانيكي
-
كليدواژه هاي لاتين
Adhesive joints , Aerial structures , Comparison of adhesive joints and mechanical joints
-
لينک به اين مدرک :