چکيده
استفاده از مواد خميري جديد عنصر بور براي فرآيند انتشار باتري هاي خورشيدي به دليل تسهيل نقش و الگو در سيليسيم و طول عمر حامل و يكنواختي خوب در مقاومت ورقه اي ممكن مي شود.
بررسي يك ساختار باتري خورشيدي داراي فيلم نازك كادميم تلرايد و برخوردار از كارايي زياد كه از پيوند نامتجانس(هتروجانكشن )تلرايد روي و تلرايد قلع به عنوان ميدان پشتي استفاده ميكند .استفاده از اكسي سولفيدروي به عنوان لايه جديد انتقال دهنده الكترون و مواد مختلف معدني براي انتقال حفره در سلول هاي خورشيدي پروسكايت مورد بررسي قرار ميگيرد.
توانايي تصويربرداري فلورسنت ماوراء بنفش را براي تشخيص نقص عملكرد و ايمني ماژول هاي فتوولتائيك در اين زمينه ارائه شده و از اين روش براي تشخيص نقاط داغ ، سلول هاي ناسازگار، ترك و شكاف هاي داراي نقص توان استفاده ميشود و نشان مي دهد چگونه از آن براي ارزيابي تاريخچه ترك يك ماژول استفاده مي كنيم.
در اين سمينار ضمن بررسي ميكروسكوپي سلول هاي خورشيدي از منظر استفاده از مواد مختلف و تاثير آن بر عملكرد سلول و فرآيندهاي ساخت آن و سلول هاي پروسكايت ، همچنين نسبت به محدوديت هاي عملياتي مطرح شده در مقالات معتبر و روش تشخيص نقص در عملكرد ماژول هاي فتوولتائيك مورد تحليل قرار ميگيرد.