-
شماره ركورد
6972
-
عنوان
بررسي دوام بتن هاي ژئوپليمري
-
سال تحصيل
1397-1398
-
استاد راهنما
دكتر سيد سجاد ميرولد
-
چکيده
چكيده
در سالهاي اخير، توجه به مسائل زيست محيطي و استفاده از مصالح ساختماني سازگار با محيط زيست مورد توجه بسياري از محققان و دولتها قرار گرفته است. سيمان پرتلند معمولي در بسياري از مصالح ساختماني ازجمله بتن (كه پرمصرف ترين ماده ساختماني است)، ورق ها و لوله هاي سيماني كاربرد دارد. فرايند توليد سيمان پرتلند باعث توليد مقدار زيادي گازهاي گلخانه اي مي گردد به گونه اي كه در سطح جهاني، صنعت سيمان در حدود 6 درصد از گاز دي اكسيد كربني كه در حال حاضر توسط بشر توليد مي شود را منتشر مي كند. همچنين مصرف قابل ملاحظه منابع و انرژي از قبيل برق و سوخت فسيلي باعث شده كه محققان در پي يافتن راه هايي براي كاهش مصرف سيمان پرتلند معمولي باشند. يكي از راهكارها، استفاده از چسباننده هاي پوزولاني فعال شده يا ژئوپليمر مي باشد.
از سوي ديگر، پس از اثبات سرطان زا بودن الياف آزبستي، تحقيقات زيادي براي استفاده از ساير الياف به عنوان تقويت كننده در ماتريس هاي شكننده و تشكيل سيستم هاي كامپوزيتي مسلح به وجودآمده است.
در مواجهه با محيط هاي خشن و مهاجم، همواره دوام و پايايي بسيار مناسبِ خمير يا بتن هاي ساخته شده از ژئوپليمرها مورد توجه بوده است.
در مركز تحقيقات شوراي علمي و صنعتي انستيتو تحقيقات مركزي ساختمان فعاليت هاي تحقيق و توسعه گسترده اي همزمان با رشد و توسعه فرآورده هاي ژئوپليمري بر روي خواص مختلف اين نوع بتن ها من جمله خود عمل آوري، شرايط آتش سوزي و دوام و پايايي در شرايط مختلف در حال انجام مي باشد كه ويژگي هاي فوق العاده آن را به نسبت بتن هاي ساخته از سيمان معمولي، مشهود مي سازد.
اين ويژگي هاي بارز، پتانسيل بالاي بتن هاي ژئوپليمري را جهت استفاده در كليه زمينه هاي فعاليت هاي عمراني نشان مي دهد.
واژههاي كليدي: چسباننده هاي پوزولاني فعال شده، ژئوپليمر، ماتريس شكننده، دوام و پايايي.
-
نام دانشجو
حسين حقيقت
-
تاريخ ارائه
1/1/2020 12:00:00 AM
-
متن كامل
67118
-
پديد آورنده
حسين حقيقت
-
تاريخ ورود اطلاعات
1398/11/06
-
كليدواژه هاي فارسي
بررسي دوام بتن هاي ژئوپليمري
-
كليدواژه هاي لاتين
Durability of GeoPolymer Concretes
-
لينک به اين مدرک :