چکيده
روزانه بسياري از بيماراني كه احتياج به مراقبت هاي دائم دارند، به دليل عدم كنترل دائم علائم حياتي بدن و يا ناتواني در پرداخت مداوم هزينه هاي سرسام آور بيمارستان ها، جان خود را از دست ميدهند. مراقبت دائمي از بدن و كنترل علائم حياتي نيازي است كه تا يك يا دو دهه پيش همواره لازم بود تا بيماران به پزشك خود و يا نزديك ترين بيمارستان مراجعه كنند. اما امروزه به لطف پيشرفت تكنولوژي ميتوان اين دستگاه ها را در مقياس بسيار كوچك در بدن جا داد و يا با خود حمل نمود.
اين رويداد گام مهمي بود تا بيمار و يا پزشك وي بتواند بر اساس هشداري كه دستگاه در مواقع ضروري ارسال ميكند، تصميم هاي فوري و لازم الاجرايي را در لحظه اتخاذ نمايد. بسياري از اين دستگاه ها حتي ميتوانند با بررسي روال داده هاي دريافتي از بدن در طي چندين ماه، داده ها را تحليل كنند و اطلاعات دقيق تري را نسبت به بيماري هاي مختلفي كه فرد به آن دچار است ارائه نمايند. در اين صورت حتي بيماري هاي مزمني كه فرد هيچ گاه از آنها اطلاعي نداشته بروز پيدا ميكند و پزشك متخصص فرد ميتواند رويكرد هاي درماني جديدي را براي درمان آنها شروع كند.
امروزه اين دستگاه ها بر اساس زيرساخت اينترنت اشيا با انسان و يا ديگر دستگاه ها تعامل دارند. با توجه به ضرورت هاي گفته شده لازم است كه بدانيم چگونه ميتوان چنين سيستم هاي پايش سلامتي را بر اساس زيرساخت وسيع اينترنت اشيا طراحي نمود.
كلمات كليدي: اينترنت اشيا، مراقبت هاي بهداشتي، پزشكي، كنترل علائم حياتي، دادههاي پزشكي