آب و هواي بد تاثير قابل توجهي بر زيرساخت¬هاي حياتي دارد و يكي از دلايل اصلي اختلالات گسترده الكتريكي در سراسر جهان است. در حقيقت وقفه¬هاي برق مرتبط با آب و هوا به دليل آسيب بزرگي كه به تاسيسات انتقال و توزيع وارد مي¬كنند اغلب داراي تأثير بالا و مدت طولاني، از چند ساعت تا چند روز، هستند. از اين رو، علاقمندي به بهبود تاب آوري شبكه در برابر چنين حوادثي، افزايش يافته است.
از اين منظر، در فصل دوم اين گزارش ابتدا به بيان تعريف و مفهوم تاب آوري در زمينه هاي مختلف از جمله شبكه هاي قدرت به عنوان زيرساخت حياتي پرداخته مي شود، سپس در فصل سوم به ارزيابي تاب آوري در سيستم هاي قدرت اشاره مي شود و درباره تأثير آب و هوا و تغييرات اقليمي بر بهره¬برداري و قابليت اطمينان اجزاء سيستم قدرت بحث مي گردد. از آنجا كه مدل سازي تاثير آب و هوا به سبب ماهيت تصادفي و غير قابل پيش بيني بودن آن، كار مشكلي است، و به منظور درك روش¬هاي كليدي مدل سازي، چالش¬ها و نيازمندي¬هاي ازريابي تاثير مخاطرات با احتمال رخداد كم اما شدت تخريب بالا بر دفعات و مدت زمان خاموشي¬هاي گسترده سيستم قدرت، در فصل چهارم مروري بر روش¬هاي موجود و مدل سازي ها و راهكارهاي بهبود تاب آوري شده است.
در اين گزارش چارچوب پژوهشي جامعي مدلسازي و ارائه شده است كه مي¬تواند به درك و مدل سازي مخاطرات شديد بر سيستم¬هاي قدرت و جلوگيري يا كاهش آن در آينده كمك كند. در نهايت در فصل پنجم چند مثال موردي جهت چگونگي بررسي و مدلسازي تاب آوري در شبكه هاي قدرت مورد بررسي قرار گرفته است.
در اين گزارش سعي شدهاست چالشهاي سيستم هاي قدرت در برابر حوادث شديد طبيعي و غير طبيعي بررسي شود. همچنين دستهبندي و تحليلي از مقالات مرتبط با اين زمينه آورده شدهاست.
نام دانشجو
سيدحميدرضا شريف مقدم
تاريخ ارائه
5/30/2018 12:00:00 AM
متن كامل
70632
پديد آورنده
حميدرضا شريف مقدم
تاريخ ورود اطلاعات
1400/01/29
كليدواژه هاي فارسي
سيستم هاي انرژي، شبكه ي توزيع، تاب آوري، قابليت اطمينان، ريسك، ريز شبكه، منابع توليد پراكنده و بلاياي طبيعي
كليدواژه هاي لاتين
Energy systems, distribution network, resilience, reliability, risk, microgrid, distributed generation resources, natural disasters