-
شماره ركورد
11789
-
شماره راهنما(اين فيلد مربوط به كارشناس ميباشد لطفا آن را خالي بگذاريد)
11789
-
پديد آورنده
علي اكبر گائيني
-
عنوان
تاثير رژيم گرمايي بر خواص فيزيكي و شيميايي گندله كنسانتره سنگ آهن
-
مقطع تحصيلي
كارشناسي ارشد
-
رشته تحصيلي
مهندسي مواد و متالورژي - استخراج فلزات
-
سال تحصيل
دي ماه 1391
-
تاريخ دفاع
دي ماه 1391
-
استاد راهنما
دكتر منصور سلطانيه - دكتر محمد شيخ شاب بافقي
-
چكيده
چكيده
يكي از مهمترين فاكتورهاي توليد آهن و فولاد، آماده كردن بار مصرفي براي كورههاي احيا ميباشد. گندله سازي يك روش مناسب و كاربردي براي به اندازه درآوردن كنسانترههاي نرم و ريز ميباشد. گندلههاي خام توليدي با استفاده از ديسك، داراي استحكام كميهستند و براي افزايش استحكام و تغيير در برخي ويژگيهاي آنها بايستي با روش مناسبي پخته و سخت شوند. در مراحل پخت، گرماي لازم براي انجام واكنشهاي فيزيكي و شيميايي تامين ميگردد. هدف اين تحقيق بررسي اثر پارامتر دما و زمان در مرحله پخت گندله و تاثير اين دو عامل بر مقدار مگنتيت باقيمانده و استحكام ميباشد.
در اين تحقيق، ابتدا نمونه¬هايي از گندلههاي خام تهيه و در دماهاي مختلف پيشگرم و سپس گندلهها در دماها و زمانهاي مختلف پخته شده است. تحولات ساختاري و ويژگيهاي اصلي گندله پخته شده يعني استحكام، مقدار اكسيداسيون و مگنتيت باقيمانده مورد بررسي و تجزيه و تحليل قرار گرفت. با بررسي نتايج بدست آمده، استحكام و مقدار مگنتيت باقيمانده براي مرحله پيشگرم و پيشگرم+پخت به وسيله معادلات رياضي مدل شده است. مقادير شرايط مناسب پخت براي زمان پيشگرم 20 دقيقه، دماي پيشگرم 850 سانتيگراد، دماي پخت 1300 سانتيگراد و زمان پخت 5/7 دقيقه بدست آمد.
واژههاي كليدي: گندله، پخت گندله، استحكام، اكسيداسيون
-
لينک به اين مدرک :