-
شماره ركورد
12268
-
شماره راهنما(اين فيلد مربوط به كارشناس ميباشد لطفا آن را خالي بگذاريد)
12268
-
پديد آورنده
عليرضا مريخي
-
عنوان
بررسي اثر الكتروكينتيك ژئوسينتتيك بر آبدهي رس اشباع در شرايط آب شور
-
مقطع تحصيلي
كارشناسي ارشد
-
رشته تحصيلي
عمران - سازههاي دريايي
-
سال تحصيل
آذرماه 1391
-
تاريخ دفاع
آذرماه 1391
-
استاد راهنما
دكتر نادر شريعتمداري - دكتر باقر ذهبيون
-
چكيده
چكيده
يكي از مشكلات محتمل در پروژه هاي عمراني برخورد با خاكهاي ريزدانه و بخصوص چسبنده با رطوبت بالا و مقاومت پايين است. روش الكتروكينتيك يكي از روش هايي است كه مي توان با آن كارايي زهكشي آب و در نتيجه مقاومت را در توده هاي چسبنده و ريز دانه افزايش داد. در اين روش با استفاده از جريان الكتريكي و ايجاد ميدان الكتريكي در محيط خاك و حركت نسبي ذرات خاك و آب نسبت به هم، مي توان كرنش 1 و زهكشي را نسبت به حالت تحت اثر وزن تغيير داد. در اين روش معمولا از الكترودهاي فلزي جهت اعمال جريان استفاده مي شود. يكي از مشكلات در گونه هاي متداول اين روش خورده شدن الكترودهاي فلزي است. در جهت بهبود اين مشكل نوعي الكترود از جنس پليمر رسانا ساخته شده است كه (EKG) Electrokinetic Geosynthetic نام دارد. در اين پژوهش سعي شده است كار ايي اين نو ع الكترو دها نسبت به الكترودهاي فلزي در ايجاد زهكشي و نشست 2 در خاك سنجيده شود.
روش تحقيق اين پژوهش تجربي- آزمايشگاهي و از نوع مقياس متوسط است. در مرحله اول خاك توسط جريان الكتريكي عمل آوري و ميزان زهكشي آب و تحكيم الكتروكينتيك اندازه گيري مي شود. در مرحله دوم، آزمايش تحكيم يك بعدي براي نمونه هاي دست نخورده خاك عمل آوري شده انجام مي گيرد. سپس نتايج آزمايش هاي زهكشي و تحكيم يك بعدي تحليل مي شوند. در نهايت نتيجه گيري و جمع بندي تحقيق با توجه به تحليل نتايج آزمايشها ارايه خواهد شد.
نتيجه اين پژوهش بيانگر كارايي نامناسب كاربرد ژئوسينتتيك هاي رسانا نسبت به الكترو دهاي فلزي در تمامي ميزان شوري هاي الكتروليت و نيز تاثير ناچيز هر دو نوع الكترود در بهبود خواص مكانيكي خاك براي شو ري هاي بالا است و تاثير روش الكتروكينتيك با استفاده از اين دو نوع الكترود در شوري هاي پايين است.
واژه هاي كليدي: EKG ، الكتروكينتيك، الكترواسمزي، خاك ريزدانه، كائولينيت.
-
لينک به اين مدرک :