-
شماره ركورد
12358
-
شماره راهنما(اين فيلد مربوط به كارشناس ميباشد لطفا آن را خالي بگذاريد)
12358
-
پديد آورنده
سجاد محمدي
-
عنوان
بهينه سازي يك پروتكل ارتباطي با قابليت احراز اصالت در شبكه هاي اتوماسيون صنعتي متحرك
-
مقطع تحصيلي
كارشناسي ارشد
-
رشته تحصيلي
برق - مهندسي فناوري اطلاعات - مخابرات امن
-
سال تحصيل
آبان ماه 1392
-
تاريخ دفاع
آبان ماه 1392
-
استاد راهنما
دكتر جواد ياوندحسني
-
چكيده
چكيده
پيشرفت فنآوري شبكههاي ارتباطي در دهههاي اخير ايجاب مينمايد تا به لزوم بكارگيري شبكه ارتباطي در صنعت و در اين راستا شبكهاي كردن دستگاهها و حسگرهاي صنعتي بپردازيم.
شبكه، زمينه انتقال داده در دنياي اطلاعات ميباشد. اين باسها را ميتوان به دو گروه عمومي باسهاي صنعتي و باسهاي اداري طبقهبندي كرد. باسهاي اداري براي محيطهاي غيرصنعتي باحجم بسيار بالاي انتقال داده در فاصله كم طراحي شدهاند كه بارزترين مثال از اين باس اترنت ميباشد.
گروه دوم باسهاي صنعتي هستند. خصوصيت اصلي اين باسها زمان واقعي بودن اين باسها است.
يكي از خصوصيات باسهاي صنعتي، سرعت انتقال داده بسيار پائينتر نسبت به باسهاي اداري ميباشد. در حاليكه باسهاي اداري با سرعتهاي در حد گيكا بيت عمل ميكنند، سرعت آنها از Mbps1 تجاوز نميكند.
در اين طرح فيلد باس و تعاريف اوليه و انواع آن مطرح شده و به معايب و مزاياي آن پرداخته مي-شود. و فيلد مورد نظر كه CAN مي باشد انتخاب شده و با تشريح جزئياتي ازجمله كاربردهايCAN،
ساختار لايه¬اي مطابق استاندارد، قابليت اطمينان، حق تقدم و حكميت، درخواست اطلاعات، ساختار انواع قالب¬ها و تعاريف اوليه ادامه خواهد يافت. درانتها روشهاي متداول ارتقاي امنيت مثل رمزگذاري، استفاده از قابليتهاي شبكه¬هاي اداري، يكبار مصرف كردن با ذكر معايب و مزايا تشريح مي¬شود. در ادامه روش استفاده از كليد مشترك كه بتوان طراحي را انجام داد تا به ارتقاي پروتكل CAN رسيد با ذكر معايب و مزاياي آنها و انتخاب بهترين طرح پرداخته خواهد شد.
واژههاي كليدي: شبكههاي ارتباطي، باسها، باسهاي صنعتي و باسهاي اداري
-
لينک به اين مدرک :