-
شماره ركورد
12578
-
شماره راهنما(اين فيلد مربوط به كارشناس ميباشد لطفا آن را خالي بگذاريد)
12578
-
پديد آورنده
مصطفي رئيسي زياراني
-
عنوان
كدهاي فضا زمان توزيع شده در شبكه هاي رله دو-طرفه
-
مقطع تحصيلي
كارشناسي ارشد
-
رشته تحصيلي
برق - مخابرات - سيستم
-
سال تحصيل
آذرماه 1392
-
تاريخ دفاع
آذرماه 1392
-
استاد راهنما
دكتر سيد محمد رضوي زاده
-
چكيده
چكيده
استفاده از سيستم¬هاي رله به جهت امكان افزايش محدوده پوشش و قابليت اطمينان سيستم بدون صرف هزينه اضافي در پهناي باند يا توان مصرفي در چند دهه گذشته، بسيار مورد توجه قرار گرفته است. شبكه¬هاي رله در حالت كلي به دو دسته رله¬هاي يك-طرفه و دو-طرفه تقسيم مي¬شوند. در سال¬هاي اخير، شبكه¬هاي رله دو-طرفه بدليل راندمان طيفي بالاتر نسبت به شبكه¬هاي رله يك-طرفه، در كانون توجه محققان قرار گرفته است. يكي از روش¬هاي قابل استفاده در شبكه¬هاي
رله، كدينگ فضا-زمان توزيع شده است، كه امكان دستيابي به چندگانگي و كيفيت بالاتر را
فراهم مي¬نمايد.
پروتكل¬هاي شناخته شده در شبكه¬هاي رله دو-طرفه، پروتكل¬هاي رله كردن با چهار، سه و دو بازه زماني مي¬باشند. پروتكل چهار بازه زماني به جهت تلفات بالاي پهناي باند كاربرد فراواني ندارد. پروتكل با سه بازه زماني نرخ كامل ندارد اما مي¬تواند از لينك مستقيم بهره ببرد. در پروتكل با دو بازه زماني نرخ داده يك مي¬باشد، ولي نمي¬توان از لينك مستقيم استفاده نمود. كدهاي فضا-زمان معرفي شده در شبكه¬هاي رله دو-طرفه، بر مبناي اين سه پروتكل مي¬باشند.
در اين پايان نامه به مساله طراحي كدهاي فضا-زمان براي شبكه¬هاي رله دو-طرفه پرداخته شده است. در اين راستا يك پروتكل جديد معرفي مي¬شود، كه امكان دستيابي به چندگانگي كامل در شبكه¬هاي رله دو-طرفه را فراهم مي¬سازد. شبكه رله مد نظر در اين پايان نامه شامل يك جفت گره فرستنده-گيرنده و دو گره رله است، كه ارتباط بين فرستنده-گيرنده¬ها از طريق رله¬ها و همچنين از طريق لينك مستقيم بين آنها صورت مي¬گيرد. هر يك از رله¬ها تنها با يكي از فرستنده-گيرنده¬ها و رله ديگر در ارتباط مي-باشد. با توجه به نوع پردازش بكار رفته در رله¬ها، سه كد AFDSTC، DFDSTC و HYBRIDDSTC معرفي شده است. اين سه كد به ترتيب مبتني بر استراتژي رله كردن AF، DF و تركيب AF با DF هستند. با استفاده از تحليل¬هاي رياضي و شبيه سازي كامپيوتري نشان داده شده است، كه هر سه كد پيشنهادي به حداكثر چندگانگي ممكن در شبكه رله پيشنهادي خواهند رسيد. از سوي ديگر در ارسال¬هاي با طول داده زياد، نرخ ارسال در همه كدها برابر يك خواهد بود. بهبود عملكرد پروتكل پيشنهادي با كد AFDSTC نسبت به پروتكل با دو بازه زماني در نرخ خطاي سمبل 〖10〗^(-3) به 3 دسي بل مي¬رسد.
-
لينک به اين مدرک :