-
شماره ركورد
13058
-
شماره راهنما(اين فيلد مربوط به كارشناس ميباشد لطفا آن را خالي بگذاريد)
13058
-
پديد آورنده
مرضيه نيازي
-
عنوان
بررسي تاثيرتبليغات برتقاضاي بيمه عمر در ايران (مورد مطالعه: بيمه ايران)
-
مقطع تحصيلي
كارشناسي ارشد
-
رشته تحصيلي
صنايع - مديريت اجرايي
-
سال تحصيل
بهار 1393
-
تاريخ دفاع
بهار 1393
-
استاد راهنما
دكتر مصطفي جعفري
-
استاد مشاور
دكتر محمد مهدوي مزده
-
چكيده
چكيده
اين مطالعه به منظور بررسي تاثيرتبليغاتبرتقاضايبيمهعمردرايران مي باشد و در پنج فصل تدوين شده است. چارچوب كلي اين مطالعه به اين صورت است كه در فصل اول كلياتي را پيرامون موضوع تحقيق بيان ميكنيم، يعني به بيان مساله ي تحقيق و اهميت انجام آن مي پردازيم. سپس اهداف، فرضيه ها و سوالات تحقيق بيان ميگردد.
فصل دوم؛ به ادبيات موضوع اختصاص دارد، تاريخچه ي بيمه ي عمر، بررسي وضعيت بيمه عمر در ايران و خارج از ايران، تعريف انواع بيمه عمر، بيان ويژگي ها و امتيازات بيمه عمر، مطالعات نظري پيرامون بيمه ي عمر و پيشينه ي تحقيق از جمله مواردي هستند كه مورد نظر قرار گرفته است.
در پژوهش حاضر عوامل و موانع رشد و توسعه بيمه عمر از طريق مطالعات كتابخانه اي شناسايي گرديدند و با توجه به نتايج تحقيقات گذشته به بررسي تبليغات كه از زير مجموعه هاي عوامل اجتماعي- فرهنگي مي باشد، پرداخته شده است.
در ادامه بحث، در فصل سوم، به روش تحقيق، نحوه ي جمع آوري اطلاعات و مراحل اجراي پروژه پرداخت شده است. براي اين منظور جهت جمع آوري اطلاعات از پرسشنامه استفاده شده است.
در فصل چهارم، روش هاي تجزيه و تحليل اطلاعات مورد بررسي قرار گرفته است. روش تجزيه و تحليل در اين پژوهش بر اساس مدل سازي معادلات ساختاري مي باشد و بر اساس نتايج حاصل از تجزيه و تحليل هاي صورت گرفته،موثرترين نوع تبليغات كه منجر به جذب مشتريان شده است از طريقتبيليغات شفاهي بوده است و تبليغاتالكترونيكي كمترين اثر را داشته است.
در نهايت در فصل پنجم، نتايج به دست آمده را تشريح كرده و بر اساس نتايج بدست آمده به ارائه ي پيشنهادات مي پردازيم.
واژههاي كليدي:بيمه عمر، تاثير گذاري، تبليغات
-
لينک به اين مدرک :