-
شماره ركورد
13536
-
شماره راهنما(اين فيلد مربوط به كارشناس ميباشد لطفا آن را خالي بگذاريد)
13536
-
پديد آورنده
سيدرضاحسيني زارع
-
عنوان
ارزيابي مكانيزم هاي احراز هويت در شبكه هاي نسل آينده
-
مقطع تحصيلي
كارشناسي ارشد
-
رشته تحصيلي
برق - فناوري اطلاعات - مخابرات امن
-
سال تحصيل
شهريورماه 1393
-
تاريخ دفاع
شهريورماه 1393
-
استاد راهنما
دكتر احمد اكبري
-
چكيده
چكيده
شبكه NGN ،يك شبكه يكپارچه مبتني بر فنآوري بستهاي است كه در آن كليه سرويس¬ها همگرا شده و مشتركين ميتوانند هر سرويس را در هرزمان، در هر مكان و از طريق هر دسترسي دريافت كنند و در آن قابليت تحركپذيري كامل (تحركپذيري ترمينال، تحركپذيري شخص، تحركپذيري سرويس و تحرك پذيري جلسه) پشتيباني ميشود.
بديهي است كه نياز به تجزيه و تحليل امنيت شبكه¬هاي NGN به خصوص در زمينه احراز هويت بسيار مهم بوده و به همين دليل سعي شده با تمركز بر آخرين دستاوردها در اين زمينه و تجزيه و تحليل آن، به راه كارهايي مناسب در اين زمينه دست يافت.
چكيده¬ي مطالب اين پايان نامه بدين گونه خواهد بود كه ابتدا به بحث¬هايي از قبيل احراز هويت در هنگام Handover در NGN و روش¬هاي احراز هويت تك مسيره(One-Pass)، چند مسيره(Multi-Pass)، تك مسيره ارتقاء يافته (Enhanced One-Pass) احراز هويت از طريق Reader و روش SSO در شبكه¬هاي NGN مي¬پردازيم. در ادامه به ارائه راهكار ارائه شده در جهت بهبود وضعيت احراز هويت (روش جدول Handover با تلفيق روش احراز هويت تك مسيره ارتقاء يافته با كليد MSK) را مورد تجزيه و تحليل قرار مي¬دهيم. در حقيقت اين روش تلفيقي از موضوعات Handover ، IP سيار و احراز هويت تك مسيره ارتقا يافته مي¬باشد كه سعي شده است با ايده¬اي جديد و تغييراتي در اين مباحث، طرحي بهينه را ارائه نموده به نحوي كه كاربراني با IP سيار به راحتي، با حذف روال¬هاي تكراري و با حداقل محدوديت زماني احراز هويت شوند. در ارزيابي روش ارائه شده و مقايسه با ديگر روش¬ها خواهيم ديد كه محسنات و معايب روش جديد اراده شده چه خواهد بود .
واژههاي كليدي: احراز هويت- امنيت- كانال امن- روش¬هاي احراز هويت كاربران- IP سيار
Handover - NGN - WLAN - IMS - AKA - MSK - IMPI - IMSI
-
لينک به اين مدرک :