-
شماره ركورد
13561
-
شماره راهنما(اين فيلد مربوط به كارشناس ميباشد لطفا آن را خالي بگذاريد)
13561
-
پديد آورنده
محمدامين شالچي طوسي
-
عنوان
مدلسازي كانالهاي بازاريابي خردهفروشي و برخط در حضور رقابت برند براي كالاهاي بادوام با رويكرد بازيهاي ديفرانسيلي ﴿مطالعه ي موردي : شركت صنعتي پارس خزر﴾
-
مقطع تحصيلي
كارشناسي ارشد
-
رشته تحصيلي
صنايع - سيستمهاي اقتصادي اجتماعي
-
سال تحصيل
مهرماه 1393
-
تاريخ دفاع
مهرماه 1393
-
استاد راهنما
دكتر مهدي غضنفري - دكتر احمد ماكوئي
-
چكيده
چكيده
با بروز بحرانهاي اقتصادي جهاني، بالا رفتن انتظارات مصرفكنندگان و افزايش توليدكنندگان و عرضهكنندگان كالاها در بازار، مسألهي رقابت در بازار بيش از پيش مورد توجه مديران، بازاريابان، تحليلگران، مهندسان و پژوهشگران قرار گرفته است. از طرفي با رشد روزافزون نفوذ رسانه و تأثير فوقالعادهي آن بر رفتار مصرفكنندگان، موضوع پيشبرد محصول و تبليغات به عنوان يكي از مهمترين عناصر آميختهي بازاريابي مطرح شده است. موضوع قيمتگذاري و تبليغات به ويژه طي دههي گذشته چه در فضاي ايستا و چه در فضاي پويا مورد توجه محققين بوده است. با توجه به مفروضات زيادي كه مدلسازي ايستا براي مسأله در نظر ميگيرد و عملاً آن را از محيط واقعي دور ميكند و همچنين پويايي ذاتي تصميمات قيمتگذاري و تبليغات، در اين پژوهشمدلسازي،تحليل و سياستگذاري در كانالهاي بازاريابي و زنجيرهي تأميندر چارچوب پويا مد نظر خواهد بود.
نظريهي بازيها ابزاري كارآمد و فراگير براي تحليل سيستمهاي رقابتي است. در سالهاي اخير و به ويژه در مورد كالاهاي بادوام، رقابت براي افزايش سهم بازار ميان برندهاي داخلي و خارجي مورد توجه بوده است. از طرفي توانايي توليدكنندگان داخلي براي فروش مستقيم كالا از طريق كانالهاي برخط، مزيت رقابتي مهمي نسبت به برندهاي خارجي ايجاد نموده است. در اين تحقيق با استفاده از تركيب تجارت الكترونيك و ابزار قدرتمند بازيهاي ديفرانسيلي، مدلي بديع و جامع براي تحليل بازار پويا و رقابتي كالاهاي بادوام ارائه شده است. در بازي استكلبرگ، توليدكنندهي داخلي به عنوان بازيكن پيشرو علاوه بر قيمتگذاري و تبليغ كالاي خود در كانال برخط، قيمت عمدهفروشي را نيز تعيين ميكند. سپس خردهفروش انحصاري برند داخلي و خردهفروش كالاي خارجي در يك بازي نش به تنظيم قيمت خردهفروشي و سطح فعاليتهاي تبليغي خود مبادرت ميكنند. به علاوه قيمتگذاري و تبليغات در كانال فروش مستقيم، ساير متغيرهاي كنترلي توليدكننده را تشكيل ميدهند.
در سالهاي اخير در ادبيات موضوع، محققين توجه زيادي به به كارگيري رويكردهاي همكارانه در موقعيتهاي رقابت پرداختهاند. مسألهاي كه شركتهاي بزرگ دنيا نيز امروزه با آن روبرو هستند. بنابراين ما در اين پاياننامه، سناريوري تبليغات همكارانه را نيز مورد بررسي قرار خواهيم داده و نتايج آن را با مدل غيرهمكارانه مقايسه خواهيم نمود. به علاوه بحث يكپارچهسازي كانالهاي بازاريابي كه ميتواند يك استراتژي كارآمد براي تشكيل ائتلاف بين بازيكنان به منظور افزايش سود باشد، مدل ديگري را در اين پاياننامه تشكيل خواهد داد. تعادل بازيها براي تمامي متغيرهاي كنترلي بازيكنان به صورت بازخورد ارائه شده و در مطالعهي موردي صورت گرفته مورد تحليل حساسيت قرار گرفتهاند. نتايج عددي و تحليلهاي مديريتي نيز در پايان ارائه شدهاند.
كلمات كليدي:
بازيهاي ديفرانسيلي، برنامهريزي پويا، كانال بازاريابي خردهفروشي، كانال بازاريابي برخط، رقابت برند، كالاهاي بادوام، تجارت الكترونيك.
-
لينک به اين مدرک :