-
شماره ركورد
13940
-
شماره راهنما(اين فيلد مربوط به كارشناس ميباشد لطفا آن را خالي بگذاريد)
13940
-
پديد آورنده
مسعود شيرازي
-
عنوان
ارائه روند برنامهريزي استراتژيك مبتني بر كارت امتيازي متوازن براي شركتهاي خدمات انفورماتيك بانكي (مطالعه موردي شركت خدمات انفورماتيك)
-
مقطع تحصيلي
كارشناسي ارشد
-
رشته تحصيلي
سيستمهاي اقتصادي و اجتماعي
-
سال تحصيل
ديماه 1393
-
تاريخ دفاع
ديماه 1393
-
استاد راهنما
دكتر عليرضا علياحمدي
-
استاد مشاور
دكتر محمد فتحيان - دكتر ميثم جعفري
-
دانشكده
صنايع
-
چكيده
چكيده
پيچيدگي محيط و عرصه به شدت رقابتي حوزه فناوري اطلاعات كه به توسعه روزافزون آن همراه با خواستهها و انتظارات بالاي مشتريان از اين صنعت همراه شده است، ضرورت آگاهي از نقاط قوت و ضعف سازمان و خلق ارزشهاي كليدي مدنظر مشتري را پيش از پيش آشكار نموده است. از اين رو مديران اين حوزه همواره در جستجوي دستيابي به يك راهحل جامع با كاربري آسان و انعطافپذير، جهت تدوين و اجراي مطلوب استراتژيها و سنجش عملكرد واقعي سازمان خود بودهاند، تا بتوانند با اتخاذ راهكارها و اقدامات اصلاحي مناسب از دستيابي به اهداف عاليه سازمان و كسب مزيت رقابتي اطمينان حاصل نمايند.
اين پژوهش تلاش نموده است با بررسي و مطالعه انواع مدلهاي مطرح در امر برنامهريزي، كنترل استراتژيك و ارزيابي عملكرد شركتها و با بهرهگيري از رويكرد كارت امتيازي متوازن، به ارائه يك الگوي جامع، كاربردي و اثربخش در اين حوزه پرداخته و اين راه كار پيشنهادي را در شركتهاي فعال داخلي در حوزه فناوري اطلاعات بانكي بسط دهد.
همچنين در اين پژوهش به توسعه يك مدل فازي جهت ارزيابي عملكرد شركتهاي فناوري اطلاعات بانكي با استفاده از تكنيكهاي تصميمگيري چند شاخصه فازي ميپردازد. اين پژوهش به روش پيمايشي انجام شده است و جامعه آماري تحقيق را 37 نفر مديران و كارشناسان ارشد شركتهاي فناوري اطلاعات، حوزه بانكداري الكترونيكي تشكيل دادهاند، دادههاي تحقيق بوسيله پرسشنامه جمعآوري شد و با استفاده از تكنيكهاي تحليل چند شاخصه فازي با كمك نرمافزار SPSS تحليل شدند. روايي و پايايي پرسشنامه بر اساس نظر اساتيد و خبرگان و با محاسبه ضريب آلفايكرونباخ، در حدود 0.82،به تائيد رسيد. بر اساس اين پژوهش، در شركتهاي مورد مطالعه مشخص گرديد، چهار ديدگاه كارت امتيازي متوازن از درجه اهميت نسبتا يكساني برخوردار ميباشند. همچنين با روش دلفي و تحليل سلسله مراتبي فازي در مجموع 35 شاخص در چهار منظر شناسايي و وزندهي شدند كه نهايتا بر اساس نتايج اين تحقيق، شركتهاي فعال در حوزه فناوري اطلاعات و ارتباطات ميتواند با روش تاپسيس فازي از عملكرد شركتخود بر حسب مناظر مختلف كارت امتيازي متوازن آگاه شوند و براي بهبود عملكرد خود، استراتژيها و طرحها تكميلي و اصلاحي تدوين نموده و به منظوركسب مزيت رقابتي پايدار به بهبود شاخصهاي ناملموس و غيرمالي عملكردي خود بپردازند.
واژه هاي كليدي
برنامهريزي استراتژيك، كنترل استراتژيك،كارت امتيازي متوازن، ارزيابي عملكرد فازي،فناوري اطلاعات، تحليل سلسله مراتبي فازي
-
لينک به اين مدرک :