-
شماره ركورد
14144
-
شماره راهنما(اين فيلد مربوط به كارشناس ميباشد لطفا آن را خالي بگذاريد)
14144
-
پديد آورنده
علي ملك شاهي
-
عنوان
ارزيابي تاثير متغيرهاي موثر در تعيين سطح سرويس عابرين پياده (مطالعه موردي شهر تهران)
-
مقطع تحصيلي
كارشناسي ارشد
-
رشته تحصيلي
برنامه ريزي حمل و نقل
-
سال تحصيل
آذرماه 1393
-
تاريخ دفاع
آذرماه 1393
-
استاد راهنما
دكتر محمود احمدي نژاد - دكتر شهريار افندي زاده
-
دانشكده
عمران
-
چكيده
چكيده
تعداد سفرهاي عابرپياده به مراتب بيشتر از سفرهاي سواره است زيرا ابتدا و انتهاي هر سفر سواره نيز به صورت پياده انجام ميشود. بنابراين شناسايي عوامل موثر بر كيفيت محيطهاي پياده از اهميت قابل توجهي برخوردار است.
براي اين منظور، مفهوم سطح سرويس عابرپياده جهت ارزيابي وضعيت پيادهروها مورداستفاده قرارگرفته است. تاكنون مطالعات بسيار اندكي براي تعيين عوامل موثر بر سطح سرويس پيادهرو در ايران انجام شده است. با شناسايي عوامل موثر بر سطح سرويس درك شده توسط عابرين پياده ميتوان در جهت افزايش مطلوبيت پيادهروها و ترغيب عابرين به پيادهروي گام برداشت.
در مطالعه حاضر، به بررسي عوامل موثر بر سطح سرويس عابرپياده در شهر تهران پرداخته شده است. براي اين منظور، درك عابرين پياده از راحتي و ايمني 12 پيادهرو در شهر تهران با استفاده از پرسشنامه جمع آوري شد. در مرحله بعد، رابطه سطح سرويس با متغيرهاي مختلف مانند عرض مفيد پيادهرو، حجم عابران پياده، وجود تسهيلات عابران پياده و غيره، با استفاده از دو مدل رگرسيون خطي، و مدل پروبيت در نرم افزار SPSS، مدلسازي شد.
بعلاوه، در مطالعات حاضر تاثير متغيرهاي جديدي كه در مطالعات قبلي درنظرگرفته نشده است، از جمله توقف و تردد موتورسيكلت در پيادهرو نيز مورد بررسي قرار گرفت.
نتايج نشان مي دهد كه متغيرهايي همچون تراكم عابرين، تردد موتورسيكلت در پيادهرو، وجود استراحتگاه و غيره در سطح سرويس درك شده توسط عابرين موثر هستند. پارك موتور و حركت موتور در پيادهرو، احتمال سطح سرويس پايين را افزايش ميدهد و زماني كه نسبت حجم عابران به عرض پياده رو كم باشد،(پياده رو خلوت باشد)، وجود استراحتگاه باعث بهبود سطح سرويس خواهد شد.
واژههاي كليدي: سطح سرويس عابرپياده، رگرسيون، پروبيت
-
لينک به اين مدرک :