-
شماره ركورد
14192
-
شماره راهنما(اين فيلد مربوط به كارشناس ميباشد لطفا آن را خالي بگذاريد)
14192
-
پديد آورنده
شيرين عادلي كودهي
-
عنوان
ارايه يك مدل ارزيابي عملكــرد مبتني بر رويكــردهاي كارت امتيازي متوازن (BSC) وفرآيند تحليل سلسله مراتبي فازي (FAHP)- مطالعه موردي يكي از شركتهاي صنايع غذايي كشور
-
مقطع تحصيلي
كارشناسي ارشد
-
رشته تحصيلي
مديريت اجرايي - استراتژيك
-
سال تحصيل
اسفندماه 1393
-
تاريخ دفاع
اسفندماه 1393
-
استاد راهنما
دكتر روزبه قوسي
-
استاد مشاور
دكتر محمد مهدوي مزده
-
دانشكده
صنايع
-
چكيده
چكيده
نقش مهم محصولات توليدي صنايع غذايي در ارتقاي شاخصهاي مختلف سلامت و اقتصادي كشورها، سازمانهاي درگير در اين امر را مصمم كرده است كه با بازنگري اساسي در شيوههاي مديريت، بيش از پيش در جهت اجراي كارامدترين روش ها در به كارگيري منابع محدود موجود و تأمين سلامت آحاد جامعه و رشد اقتصادي كشور فعاليت نمايند.
كارت امتيازي متوازن به عنوان يكي از ابزارهاي موفق در زمينه ارزيابي عملكرد، ميزان اهميت مناظر و همچنين شاخصهاي تحت هر منظر را، ارائه نمي دهد، لذا در اين پژوهش براي رفع اين نقص، از روش فرآيند تحليل سلسله مراتبي فازي جهت وزندهي به مناظر و شاخصهاي كارت امتياز ي متوازن استفاده شده است.
در پژوهش حاضر ابتدا ليستي از شاخصهاي ارزيابي عملكرد با رويكرد كارت امتيازي متوازن تهيه شده و مقايسات زوجي از روش ميداني و توزيع پرسشنامه تحليل سلسله مراتبي استاندارد با نرخ سازگاري كمتر از 1/0 ميان خبرگان به دست آمد. در پايان ميزان تحقق موزون هر يك از آنها مورد ارزيابي قرار گرفت.
با توجه به مقايسات زوجي انجام شده ميان مناظر توسط خبرگان، منظر مشتري با وزن 328/0 داراي بيشترين اهميت، پس از آن منظر مالي با وزن 290/0 داراي اهميت دوم، منظر فرآيند داخلي با وزن 239/0 داراي رتبه سوم و منظر رشد و يادگيري با وزن 143/0 در اهميت چهارم قرار دارد.
بر اساس وزنهاي قطعي بدست آمده درآمد اضافه شده نسبت به سال قبل با وزن 121/0 در رده نخست، تعداد شكايات مشتريان با وزن 094/0، ميزان رضايت مشتريان با وزن 086/0، نرخ كاهش هزينهها نسبت به مقدار توليد با وزن 084/0، درصد محصولات برگشتي به كارخانه با وزن 075/0 در ردههاي بعدي قرار دارند.
واژههاي كليدي:ارزيابي عملكرد، كارت امتيازي متوازن، فرآيند تحليل سلسله مراتبي فازي
-
لينک به اين مدرک :