-
شماره ركورد
14625
-
شماره راهنما(اين فيلد مربوط به كارشناس ميباشد لطفا آن را خالي بگذاريد)
14625
-
پديد آورنده
منصوره تبريزي
-
عنوان
تحليل بررسي RFID وامنيت RFID پروتكلهاي امنيتي احراز اصالت و حريم خصوصي
-
مقطع تحصيلي
كارشناسي ارشد
-
رشته تحصيلي
رياضي محض - آناليز
-
سال تحصيل
اسفند ماه 1393
-
تاريخ دفاع
اسفند ماه 1393
-
استاد راهنما
دكتر مسعود هاديان
-
دانشكده
رياضي
-
چكيده
چكيده
سيستم شناسايي با استفاده از امواج راديويي يا RFID ، سامانه شناسايي بي¬سيمي است كه قادر به تبادل داده¬ها به وسيله برقراري اطلاعات بين يك برچسب كه به يك كالا، شئ، كارت و... متصل شده است و يك كارت¬خوان مي باشد. سامانه هاي RFID از سيگنال¬هاي الكترونيكي و الكترو مغناطيسي براي خواندن و نوشتن داده¬ها بدون تماس بهره¬گيري مي¬كنند RFID. به عنوان ابزاري براي تشخيص امواج راديويي است ،دستگاه الكترونيكي كوچكي است كه شامل يك تراشه كوچك و يك آنتن مي باشد. تراشهRFID قادر به حمل 2220 بايت اطلاعات يا كم¬تر مي¬باشد. براي واضح¬تر شدن مطلب مي¬توان گفت دستگاه RFID كاربردي شبيه باركد و نوارهاي مغناطيسي نصب شده روي كارت¬هاي اعتباري يا كارت¬هاي بانكي دارد .
دراين رساله بعد از معرفي مختصري از تاريخچه و نحوه ظهور اين فناوري، به تشريح ساختار و كاركرد اين سامانه¬ها پرداخته مي¬شود. سعي شده كه توضيحات مناسبي از نحوه¬ي عملكرد اين سامانه تا كنون و كاركردهاي احتمالي آن بيان گردد. سپس به موضوع بسيار مهم RFID كه شاكله¬ي اين پايان نامه را تشكيل داده، پرداخته مي¬شود.
امنيت در اين سامانه¬ها بررسي شده و مهاجمين و انواع آنها، نحوه مقابله با آنها ديده مي¬شود. بر اساس اقدامات شكل گرفته، پروتكل¬هاي RFID از ديدگاه¬هاي مختلف دسته بندي شده و به تشريح آنها پرداخته مي¬شود.با بيان چندين پرئتكل شكل گرفته بر مبناي رمز نگاري¬هاي نوين به اين بحث خاتمه خواهيم داد.
تكنولوژي RFID پتانسيل بسيار بالايي براي گسترش و استفاده¬هاي نو دارد. امروزه تبسياري از موسسات بزرگ تجاري و اقتصادي از اين تكنولوژي در حال بهره¬گيري مي¬باشند.
-
لينک به اين مدرک :