-
شماره ركورد
14690
-
شماره راهنما(اين فيلد مربوط به كارشناس ميباشد لطفا آن را خالي بگذاريد)
14690
-
پديد آورنده
امير آلوئي
-
عنوان
مدل سازي موتور توربوفن جريان مختلط با دايمولا با رويكرد استفاده در HIL
-
مقطع تحصيلي
كارشناسي ارشد
-
رشته تحصيلي
تبديل انرژي
-
سال تحصيل
دي 1392
-
تاريخ دفاع
دي 1392
-
استاد راهنما
دكتر دوائي مركزي
-
دانشكده
مكانيك
-
چكيده
چكيده
در اين تحقيق، به بررسي روند استخراج مدل ترموديناميكي جهت تحليل رفتار يك توربوفن جريان اختلاطي پرداخته مي شود و اين امر با در نظر داشتن اين افق ميسر گرديده تا مدل ايجاد شده قابليت توسعه بعدي جهت شبيه¬سازي بلادرنگ و استفاده در سيستم سخت افزار در حلقه را دارا باشد.
بدين منظور با بررسي مدل¬سازي فيزيكي به¬كمك كامپيوتر، روش مبتني بر شي¬گرايي تشريح شده و قابليت¬هاي زبان مدليكا و نرم افزار دايمولا، بعنوان ابزار بكار رفته جهت توليد مدل موتور در اين رساله، به¬صورت مفيد و خلاصه¬اي تشريح مي¬گردد. پس از فهم درست و مقايسه¬اي ابزار، به بررسي اجزاي موتور توربوفن و استخراج معادلات مربوطه پرداخته و مدل¬هاي غيرسببي ايجاد و يا از كتابخانه¬هاي موجود استخراج مي¬شوند.
مدل¬هاي اجزا گام به گام توليد شده و با در نظر داشتن شرايط طرح يك موتور نمونه، با يكديگر تركيب شده¬اند. همچنين جهت ايجاد مدلي با قابليت پايش وضعيت در شرايط خارج از طرح و با توجه با در دسترس نبودن پاره اي از پارامترها و منحني¬هاي عملكردي، از ابزارهاي مختلفي جهت استخراج آن¬ها استفاده شده است.
مدل نهايي جهت تسريع در امر طراحي كنترلر و انتقال به محيط شبيه¬سازي بلادرنگ در گام¬هاي بعدي، به محيط سيمولينك نرم افزار متلب انتقال داده شده¬است.در ادامه، در محيط سيمولينك ورودي¬ها و خروجي¬هاي اصلي جدا و دسته¬بندي شده و با طراحي يك محيط رابط گرافيكي كاربر، مدل بصورت بسته¬اي آموزشي در نرم افزار متلب تبديل گشته تا كاربران نا آشنا به محيط دايمولا به¬آساني با تغيير پارامترهاي مدنظر، تغييرات خروجي-هاي موتور(دور موتور، نسبت¬هاي فشار، تراست و...) را مشاهده كنند.در نهايت توانايي مدل در شبيه¬سازي شرايط طرح تست زميني و شرايط پروازي با ذكر نتايج بحث شده است.
عبارات كليدي:توربوفن،شبيه¬سازي، شي¬گرايي،مدل¬سازي غيرسببي، زبان مدليكا، دايمولا
-
لينک به اين مدرک :