-
شماره ركورد
14726
-
شماره راهنما(اين فيلد مربوط به كارشناس ميباشد لطفا آن را خالي بگذاريد)
14726
-
پديد آورنده
هوشيار چوپان
-
عنوان
ارائه يك مدل برنامه¬ريزي احتمالي دو مرحله¬ايي جهت طراحي شبكه زنجيره تأمين محصولات كشاورزي فاسد شدني مطالعه موردي: شهرستان مريوان
-
مقطع تحصيلي
كارشناسي ارشد
-
رشته تحصيلي
مديريت سيستم و بهره وري
-
سال تحصيل
آبان ماه 1394
-
تاريخ دفاع
آبان ماه 1394
-
استاد راهنما
دكتر غلامرضا جلالي نائيني
-
استاد مشاور
دكتر آرمين جبارزاده
-
دانشكده
صنايع
-
چكيده
چكيده
زنجيره تأمين محصولات كشاورزي اخيراًبه¬خاطر ارتباط با حوزه سلامت عمومي مورد توجه بسياري از افراد قرار گرفته است. پر واضح است كه طراحي و عملكرد زنجيره تامين محصولات كشاورزي در آينده¬ي بسيار نزديك موضوع بسياري از قانون¬گذاري¬ها و فعاليت¬ها خواهد¬شد. بخصوص در ارتباط با محصولاتي كه مستقيماً مورد مصرف قرار مي¬گيرند. اين بدين معناست كه زنجيره تامين سنتي مورد بازبيني و اصلاح قرار خواهد¬گرفت. يكي از جنبه¬هايي كه به طور بارز مورد توجه قرار خواهد گرفت برنامه¬ريزي فعاليت¬هاي انجام شده در رابطه با زنجيره تامين محصولات كشاورزي خواهد بود. در اين پايان¬نامه يك مدل مفهومي و رياضي جهت طراحي شبكه زنجيره تامين محصولات زراعي و باغي فاسد¬شدني در شرايط عدم قطعيت ارائه مي¬گردد. كه اجزاي اصلي زنجيره شامل مزارع، مكان¬هاي جمع¬آوري وبسته¬بندي، سردخانه¬ها، كارخانه¬ها، مكان¬هاي تقاضاي خارجي و مكان¬هاي وارداتي است. با توجه به هزينه اجاره موقت و فاصله آنها تا زمين¬هاي كشاورزي و نقاط تقاضا و نيز مقدار توليد تعداد محدودي از مكان¬هاي جمع¬آوري و بسته¬بندي فعال خواهند شد. هدف از اين مقاله كشت بهترين محصولات در هر منطقه با توجه به شرايط اقليمي است به صورتي كه بتوان آن را صادر كرد و ساير محصولات را وارد كرد و همچنين سود زنجيره حداكثر شود. در اين پايان نامه كل هزينه¬هاي كاشت،داشت، برداشت، حمل و نقل، هزينه اجاره موقت و بسته¬بندي،ذخيره¬سازي محصولات در سردخانه¬ها و هزينه¬هاي واردات محصولات در نظر گرفته شده¬اند. پارامترهاي عدم قطعيت در اين پايان نامه عملكرد محصولات، قيمت خريد در بازار آزاد و قيمت فروش محصولات در نقاط تقاضاها مي¬باشند. براي لحاظ كردن عدم قطعيت¬ها از رويكرد سناريويي وبرنامه¬ريزي احتمالي دو مرحله¬ايي استفاده شده است. در نهايت مدل ارائه شده به عنوان يك مطالعه موردي براي كشاورزي شهرستان مريوان براي سه محصول توت¬فرنگي،انگور سياه و گوجه¬فرنگي پياده¬سازي شده است و با استفاده از روش كاهش سناريوي SAA حل شده است و با نرم افزار GAMS 23.6كد نويسي شده استو نتايج آن نشان داده شده است كه موجب شده تنها محصولات استراتژيك(توت¬فرنگي و انگور سياه) كشت شوند و ديگر محصولات(گوجه¬فرنگي) را بايد وارد كرد.
واژههاي كليدي:زنجيره تامين محصولات كشاورزي، محصولات زراعي و باغي فاسدشدني، مكانيابي تسهيلات، برنامه¬ريزي احتمالي دو مرحله¬ايي، روش SAA.
-
لينک به اين مدرک :