-
شماره ركورد
14728
-
شماره راهنما(اين فيلد مربوط به كارشناس ميباشد لطفا آن را خالي بگذاريد)
14728
-
پديد آورنده
جاويد جوزداني
-
عنوان
ارائه مدلي براي بهبود شبكههاي تأمين كالا با در نظر گرفتن تراكم ترافيك در شرايط عدم قطعيت
-
مقطع تحصيلي
دكتري
-
رشته تحصيلي
صنايع
-
سال تحصيل
مهرماه 4931
-
تاريخ دفاع
مهرماه 4931
-
استاد راهنما
دكتر محمد فتحيان
-
استاد مشاور
دكتر مهدي حيدري - دكتر احمد ماكويي
-
دانشكده
صنايع
-
چكيده
چكيده
امروزه، بهويژه در كشوووري همانند ايران و در شووهرهاي صوونعتي، تصووميمگيرندگان در شووبكههاي توليد كالا و تأمين اطلاعات در سوطوح اسوتراتژيك، تاكتيكي و عملياتي با مسوائل مختلفي چون مكانيابي نهادهها، حملونقل و مديريت جريان در شبكه، كنترل انبارش، برنامهريزي توليد و غيره روبرو ه ستند. با توجه به شرايط شهرهاي صنعتي ايران و ظرفيت شووبكههاي تأمين كالا، افزايش روزافزون جريان در اين شووبكهها، تمركز جمعيت در نقاط شووهري و گسووترش غيريكنواخت تقاضوووا، در نظر گرفتن تراكم ترافيك و هزينههايي كه به جامعه و كسووو وكار وارد ميكند قابلاغماض نيسووت. بهويژه، در حملونقل كالاها، ناديده گرفتن مسووئله تراكم ترافيك در تصووميمگيريها نهتنها باعث عملكرد غير بهينه در شوبكههاي تأمين ميشوود بلكه خسوارات جبرانناپذير زيسوتمحيطي را نيز به جامعه وارد ميكند كه تنها به آلودگي هوا ختم نميشود.
بهروشني، تصميمگيري در هر زمينهاي بدون داشتن داده امكانپذير نيست. از طرفي دسترسي به دادههاي دقيق و بهروز همواره مقدور نيسووت و اسووتفاده از ابزارهايي براي تقري و تخمين دادههاي موردنياز ناگزير اسووت. بنابراين، به دلايلي همچون عدم د ستر سي به دادههاي دقيق و بهروز و بهكارگيري روشهاي تقري و تخمين، عدم قطعيت در پارامترهاي مدلهاي تصميمگيري بايد در نظر گرفته شود و در نظر گرفتن عدم قطعيت در مدلهاي تصميمگيري، بهويژه در مورد كشووورمان، نه يك مزيت براي اين مدلها كه يك ضوورورت اجتنابناپذير در طراحي و برنامهريزي شووبكههاي تأمين
كالاست.
با توجه به اين موارد، در اين پژوهش توجه خود را به بهبود شوووبكههاي تأمين كالا با در نظر گرفتن تراكم ترافيك در شووبكه و عدم قطعيت در پارامترهاي مختلف مدل معطوف نمودهايم. اين مجال فرصووتي براي توجه به اين مسووئله از ديدگاه بهينه سازي ا ست كه با تأكيد بر عوامل تراكم ترافيك و عدم قطعيت در پارامترها از انواع فازي و احتمالي به اين موضوووع نگاهي دقيق دارد. نتايج اين پژوهش حاكي از آن اسووت كه در نظر گرفتن مطال فود در مسووأله پيشگفته اهميت به سزايي داشته و بر تصميمات و عملكرد زنجيره تأمين مؤثر است.
كلمات كليدي: شبكههاي تأمين، عدم قطعيت، تراكم ترافيك، برنامهريزي رياضي، الگوريتم شبه-الكترومغناطيس
-
لينک به اين مدرک :