-
شماره ركورد
14932
-
شماره راهنما(اين فيلد مربوط به كارشناس ميباشد لطفا آن را خالي بگذاريد)
14932
-
پديد آورنده
مونا بگلو
-
عنوان
بررسي مصالح ساختماني بر مبناي شاخص هاي توسعه پايدار
-
مقطع تحصيلي
كارشناسي ارشد
-
رشته تحصيلي
مهندسي مديريت و ساخت
-
سال تحصيل
شهريورماه 1394
-
تاريخ دفاع
شهريورماه 1394
-
استاد راهنما
دكتر قدوسي - دكتر سعيدي
-
دانشكده
عمران
-
چكيده
چكيده
امروزه توسعه پايدار به عنوان بزرگترين چالش قرن حاضر مورد توجه قرارگرفته است كه بين اقتصاد ، اجتماع و محيط زيست مصالحه برقرار مي نمايد. لذا صنعت ساخت به عنوان يكي از جنبه هاي كليدي دستيابي به اهداف توسعه پايدار در جوامع مي باشد كه در اين راستا انتخاب مصالح ساختماني يكي از چالش هاي كليدي در جهت بهبود عملكرد پروژه ها با توجه به شاخص هاي توسعه پايدار بوده و در نتيجه استفاده از مصالح پايدار گامي موثر در جهت دستيابي به ساخت و ساز پايدار است.
تا به حال تحقيقات زيادي در زمينه ساخت پايدار انجام شده است اما هيچ يك از آنها به ارزيابي پايداري مصالح ساختماني با توجه به شاخص هاي مربوط به فرآيند توليد و تاثير آن بر شاخص هاي فني اجراي پروژهو سناريوهاي مختلف ساخت نپرداخته است.اين تحقيق با استفاده از تحقيقات گذشته و نظرات افراد خبره ضمن ارائه شاخص هاي مرتبط با فرآيند توليد مصالح پركاربرد در ساخت و ساز ، به دو جنبه مي پردازد : اول اينكه آيا توليد اين مصالح با توجه به شاخص هاي توسعه پايدار مناسب مي باشد ، سپس تاثير استفاده از اين مصالح در ساخت پروژه ها را مورد بررسي قرارداده و بهترين مصالح با توجه به سناريوهاي مختلف ساخت را مشخص مي كند.
در نتيجه اين پژوهش، دروهله اول، سيمان، ناپايدارترين و بلوك بتني سبك به عنوان پايدارترين مصالح با توجه به شاخص هاي موجود از بين ديگر مصالح شناسايي شده و در بخش دوم، اسكلت بتني، استفاده از سنگ در نما و بلوك هاي بتني سبك در ديواركشي در راستاي رسيدن به ساخت پايدار با توجه به شاخص هاي فني و نظرات خبرگان ، مناسب تر از بقيه مصالح تعيين شدند . اين تحقيق ضمن راهنمايي دست اندركاران پروژه در جهت استفاده از مصالح ساختماني پايدار در ساخت ، صنعتگران را از تاثير شاخص هاي پايداري بر توليداتشان مطلع مي نمايد.
واژههاي كليدي:توسعه پايدار - ساخت پايدار – مصالح ساختماني – شاخص - توليد
-
لينک به اين مدرک :