-
شماره ركورد
14966
-
شماره راهنما(اين فيلد مربوط به كارشناس ميباشد لطفا آن را خالي بگذاريد)
14966
-
پديد آورنده
عليرضا شاهمرادي
-
عنوان
حل مسئله ي مشاركت واحدها و توزيع اقتصادي بار در حضور منابع توليد پراكنده و خودروهاي الكتريكي
-
مقطع تحصيلي
كارشناسي ارشد
-
رشته تحصيلي
قدرت
-
سال تحصيل
مهرماه 1394
-
تاريخ دفاع
مهرماه 1394
-
استاد راهنما
دكتر محسن كلانتر
-
دانشكده
برق
-
چكيده
برنامه¬ريزي امنيت مقيد مشاركت واحدهاي حرارتي بهعنوان يكي از مهمترين زمينه¬هاي تحقيقاتي در سيستم¬هاي قدرت، فراهم آوردن يك جدول زمان¬بندي بهينه براي مشاركت واحدهاي توليد باهدف حداكثر نمودن امنيت و حداقل سازي هزينه و همچنينارضاي قيود سيستم و واحدها، در طول يك بازه زماني است.
يكي از شاخص¬هاي پيشرفت اقتصادي در كشورهاي جهان ميزان مصرف و توليد انواع انرژي و ازجمله انرژي برق است . افزايش تقاضا و نياز روزافزون به اين انرژي ضرورت افزايش هر چه بيشتر ظرفيت و توليد آن را در كشورها ايجاب نموده است . با توجه به همزمان بودن توليد ومصرف انرژي برق كه از ويژگي¬هاي اين صنعت است، محدوديت¬ها و نواقص فرآيند توليد به سهولت در فرآيند مصرف اين كالا انعكاس مي¬يابد.
با رشد چشمگير بار در صنعت برق و عدم پاسخگويي منابع سنتي در تأمين اين نياز و همچنين بحران اقتصادي كه گريبان¬گير اكثر كشورهاي دنيا گرديده است، مسئلهي بهره¬برداري از نيروگاه¬ها به يك مسئلهي حياتي تبديل شده است. نگراني¬هاي ناشي از اين مسئله سبب افزايش نفوذ منابع انرژي تجديدپذير شده و منابع توليد پراكنده توجه زيادي را به خود جلب كرده¬اند. اگرچه منابع توليد پراكنده مزاياي زيادي دارند ولي مشكلات اساسي را بر سر راه سيستم¬هاي قدرت قرار داده¬اند. ازجملهي اين مشكلات مي¬توان به خروجي متناوب و عدم قطعيت در توليد آن¬ها اشاره كرد كه برنامه¬ريزي در بخش توليد را با مشكل مواجه مي¬سازد]1[. همچنين گسترش مباحث مرتبط با خودروهاي الكتريكي و قابليت اتصال به شبكه¬ي آن¬ها، پژوهشگران را به سمت مديريت انرژي با يكپارچه¬سازي ديگر منابع توليد پراكنده و خودروهاي الكتريكي كشاند ]2[.
با توجه به قابليت مبادله دوطرفه توان در اين خودروها، اگر تعداد قابل توجهي از خودروهاي برقي قابل اتصال به شبكه بهصورت هماهنگ تحت مديريت و كنترل هوشمندانه يك نهاد گردهم¬آورنده به شبكه متصل شوند، مي¬توانند همانند يك نيروگاه مجازي كوچك با سرعت راه¬اندازي بسيار بالا و بدون هزينه¬ي راه¬اندازي رفتار كرده و سبب كاهش هزينه¬ي بهره¬برداري و افزايش قابليت اطمينان سيستم گردند.
واژگان كليدي:شبكه¬ي هوشمند، حل مسئله مشاركت واحدها، توزيع اقتصادي بار، انرژي¬هاي تجديدپذير، خودروهاي الكتريكي، برنامه¬ريزي بهينه، تلفات شبكه.
-
لينک به اين مدرک :