-
شماره ركورد
15816
-
شماره راهنما(اين فيلد مربوط به كارشناس ميباشد لطفا آن را خالي بگذاريد)
15816
-
پديد آورنده
سيده مريم حسيني
-
عنوان
افزايش پوشش مبتني بر خوشه بندي در شبكه هاي حسگري بي سيم براي آشكارسازي هدف در سيستم هاي انبوه آنتني
-
مقطع تحصيلي
كارشناسي ارشد
-
رشته تحصيلي
مخابرات
-
سال تحصيل
بهمن ماه 1394
-
تاريخ دفاع
بهمن ماه 1394
-
استاد راهنما
دكتر محمدحسين كهايي
-
دانشكده
برق
-
چكيده
چكيده
استفاده از شبكه حسگري بي¬سيم (WSN) براي آشكارسازي سيگنال به طور گسترده مورد مطالعه قرار گرفته است. از سوي ديگر، چندي است سيستم¬هاي چندورودي چندخروجي انبوه آنتني به دليل مزاياي گسترده، توجه محققان را به خود جلب كرده¬اند. به گونه¬اي كه در سال¬هاي اخير استفاده از سيستم¬هاي انبوه آنتني در شبكه¬¬هاي حسگري بي¬سيم به منظور آشكارسازي هرچه بهتر سيگنال مورد توجه قرار گرفته است.
در اين پايان¬نامه به بررسي آشكارسازي در شبكه¬هاي حسگري بي¬سيم مبتني بر خوشه¬بندي مي¬پردازيم، در شرايطي كه گيرنده شامل تعداد زيادي آنتن است. در روش¬هايي كه تاكنون ارائه شده است، بيشتر بودن تعداد حسگرها از تعداد آنتن¬ها بررسي نشده¬اند. در روش پيشنهادي در اين پايان¬نامه حسگرها به K خوشه تقسيم¬بندي مي¬شوند، به گونه¬اي كه تعداد خوشه¬ها از تعداد آنتن¬هاي گيرنده كمتر باشد. در هر خوشه يك حسگر به عنوان سرگروه خوشه (CH) انتخاب شده و بقيه¬ي حسگرهاي موجود در آن خوشه سيگنال خود را در يك ضريب بهينه ضرب كرده و آن را به سمت CH مربوطه ارسال مي¬كنند. سپس CH هاي موجود در شبكه سيگنال¬هاي جمع¬آوري شده را از طريق يك كانال فيدينگ به گيرنده ارسال مي¬كنند. در اين پايان¬نامه از آشكارسازي نيمن پيرسون (NP) و آشكارساز انرژي (ED) استفاده شده است. هر يك از اين روش¬هاي آشكارسازي به يك مسئله¬ي بهينه¬سازي منجر مي¬شود كه با حل اين مسئله¬هاي بهينه¬سازي، مقادير بهينه ضريب هر حسگر به دست مي¬آيد. نتايج شبيه¬سازي نشان مي¬دهد، روش ارائه شده از نظر احتمال آشكارسازي از روش¬هاي موجود بهتر عمل مي¬كند.
واژههاي كليدي:شبكه¬هاي حسگري بي¬سيم، خوشه¬بندي، آشكارسازي نيمن¬-پيرسون، آشكارسازي انرژي، شبكه¬هاي چند-ورودي چند-خروجي انبوه آنتني.
-
لينک به اين مدرک :