-
شماره ركورد
16252
-
شماره راهنما(اين فيلد مربوط به كارشناس ميباشد لطفا آن را خالي بگذاريد)
16252
-
پديد آورنده
محمد عليزاده
-
عنوان
مدلسازي تعميرات تجهيزات شبكه برق از نگاه قابليت اطمينان با در نظر گرفتن آناليز حساسيت
-
مقطع تحصيلي
كارشناسي ارشد
-
رشته تحصيلي
سيستم هاي قدرت
-
تاريخ دفاع
تير ماه 1395
-
استاد راهنما
دكتر رضا دشتي
-
دانشكده
برق
-
چكيده
چكيده
رشد روزافزون جمعيت و به تبع آن گسترش بيش از پيش مناطق شهري، توزيع انرژي الكتريكي را با اهميت¬تر و به¬ همان نسبت مشكل¬تر ساخته است و تداوم انرژي رساني و كيفيت مطلوب انرژي تحويلي درمناطق شهري با تراكم بار بالا با دشواري¬هاي خاص خود همراه شده است. از نتايج زيادبودن تعداد قطعي¬ها، مشغول¬بودن نيروهاي انساني به اولويت¬ها جهت رفع خاموشي¬ها است، لذا زمان كمتري جهت سرويس تجهيزات باقي خواهد ماند. با به تعويق¬افتادن سرويس تجهيزات، نرخ خرابي تجهيزات معيوب زياد شده و آمار خاموشي¬ها بالا خواهد رفت تا اين¬كه به نقطه بحران برسيم. اين در حالي است كه گسترش روزافزون شبكه¬هاي توزيع برق موجب شده تا ديگر امكان استفاده از روش¬هاي سنتي تعميرات و نگهداري بهره¬برداري و حفاظت شبكه ميسر نباشد. به همين دليل، برداشت اطلاعات شبكه¬هاي توزيع، مدون¬سازي آن¬ها و نيز بهره¬گيري از سيستم ساختاريافته¬اي كه شبكه توزيع را در به دست¬ آوردن بيشينه سود اقتصادي رهنمون گردد، ضروري و غيرقابل اجتناب است.
داشتن يك برنامه¬ي تعميرات و نگهداري، سبب پيوسته تر شدن عملكرد سيستم قدرت و كم-شدن خطر قطعي¬هاي برنامه¬ريزي نشده مي¬شود. هدف كلي اين برنامه جلوگيري از مشكلات حين كار يا بروز خطا و اطمينان از عملكرد صحيح تجهيز است. از فوايد نگهداري پيشگيرانه مي¬توان به افزايش زمان كار تجهيزات، يكنواختي و توزيع بار سيستم روي منابع موجود، كاهش نياز به تجهيزات پشتيبان، بالارفتن ايمني و قابليت اطمينان تجهيز، كنترل بهتر قطعات، كاهش تعداد خطاها، و نيز كم¬شدن تعميرات اساسي و كاهش هزينه¬ي نگهداري اشاره كرد.
هدف اساسي اين پژوهش، دست¬يابي به يك روش تعمير و نگهداري پيشگيرانه به منظور جلوگيري از ايجاد خرابي¬ها و خروج¬هاي ناخواسته و بزرگ در شبكه است. به طور كلي در اين پژوهش با فرض محدوديت بودجه تعميرات و نگهداري شبكه و هزينه بالاي انرژي¬ تامين¬نشده شبكه، روش تعمير و نگهداري قابليت اطمينان محور ارائه گرديد. در اين روش، در ابتدا يك تجزيه و تحليل حساسيت روي نرخ خرابي تجهيزات شبكه توزيع صورت پذيرفت. نتيجه حاصل از اين روش تجهيزات بحراني را در شبكه معرفي مي¬نمايد. با مشخص¬شدن تجهيز بحراني شبكه و لحاظ ¬نمودن روش¬هاي مختلف تعمير و نگهداري پيشگيرانه در شبكه، طرح بهينه تعميراتي شبكه مشخص مي¬گردد.
واژههاي كليدي: مديريت دارايي، برنامه¬ريزي تعميرات، قابليت اطمينان، تعميرات قابليت اطمينان¬محور.
-
تاريخ ورود اطلاعات
1395/10/20
-
تاريخ بهره برداري
1/1/1900 12:00:00 AM
-
دانشجوي وارد كننده اطلاعات
اعظم صادقي
-
لينک به اين مدرک :