-
شماره ركورد
1739
-
شماره راهنما(اين فيلد مربوط به كارشناس ميباشد لطفا آن را خالي بگذاريد)
1739
-
پديد آورنده
ژاله نجاري الموتي
-
عنوان
ارائه متدولوژي تعيين ساختار شبكه پايدار در مناطق شهري
-
مقطع تحصيلي
كارشناسي ارشد
-
رشته تحصيلي
عمران - برنامه ريزي حمل و نقل
-
سال تحصيل
زمستان 1386
-
تاريخ دفاع
زمستان 1386
-
استاد راهنما
دكتر احمدي نژاد - دكتر شريعت مهيمني
-
چكيده
قابليت اطمينان و آسيب پذيري زيرساخت هاي حياتي در سالهاي اخير بسيار مورد توجه محققان قرار گرفته است و شاخص هاي متعددي براي ارزيابي عملكرد شبكه راهها بر اين اساس معرفي شده است . شبكه هاي حمل و نقل نيز كه در معرض آسيب هاي روزانه مانند تصادفات ترافيكي ، بارندگي و همينطور آسيب هاي مربوط به حوادث طبيعي مانند سيل و زلزله قرار دارند ، جزء شبكه هاي آسيب پذير محسوب مي شوند .
در پايداري شبكه عوامل متفاوتي مانند اجزاي شبكه و ميزان آسيب پذيري آنها ، ظرفيت شبكه و شكل يا فرم شبكه تاثير زيادي دارد و در اين ميان شكلي از شبكه كه بتواند پايداري را به نحو بهينه اي فراهم كند از نيازهاي خاص مي باشد .
در اين پايان نامه به تاثير توپولوژي يا شكل شبكه در برابر حوادث محتمل پرداخته مي شود و روشي بر مبناي الگوريتم ژنتيك براي مساله طراحي توپولوژي شبكه راهها بر اساس شاخص هاي قابليت اطمينان و پايداري شبكه معرفي مي شود . پس از آن در بحث توسعه شبكه ، به تاثير شاخص هاي مختلف عملكرد شبكه در طراحي شبكه پرداخته مي شود و نتايج آن با شاخص معمول زمان سفر در طراحي شبكه مقايسه مي گردد . نتايج نشان مي دهد چنانچه از اهميت كمان ها در شبكه و مقدار تاثير آنها بر روي پايداري شبكه اطلاع درستي در دست نباشد ، ممكن است با ساخت كمان هاي نامناسب ، با صرف هزينه هاي زياد نتيجه مورد نظر در ساخت كمان مربوطه گرفته نشود و همچنين نتايج نشان مي دهد كه طراحي يك شبكه بر اساس شاخص زمان سفر لزوما به يك شبكه قابل اطمينان و پايدار در برابر حوادث ترافيكي منتج نمي شود . از روش ارائه شده مي توان در جهت ايجاد الگوي مناسب توسعه راهها براي ايجاد شبكه هاي قابل اطمينان استفاده كرد .
لغات كليدي : توپولوژي , طراحي شبكه , پايداري ، قابليت اطمينان ، بهينه سازي
-
لينک به اين مدرک :