-
شماره ركورد
5487
-
شماره راهنما(اين فيلد مربوط به كارشناس ميباشد لطفا آن را خالي بگذاريد)
5487
-
پديد آورنده
ميثم عبدولي
-
عنوان
تحليل اپتيكي و بررسي غلظت بعضي از تركيبات و عناصرموجود در برخي از آشاميدني ها و مواد غذايي
-
مقطع تحصيلي
كارشناسي ارشد
-
رشته تحصيلي
فيزيك
-
سال تحصيل
1387
-
تاريخ دفاع
1387
-
استاد راهنما
دكتر محمود ملاباشي
-
چكيده
با تجزيه و تحليل اپتيكي طيف بدست آمده و نيز با تحليل اپتيكي نمودار استاندارد و با استفاده از
غلظت دو نگهدارند ة بنزوات سديم در uv/vis قانون بير لامبرت در دستگ اه اسپكتروفتومتر 2100
نوشابه ها و نيتريت در فرآورده هاي گوشتي تعيين مي شود. همچنين با استفاده از دستگاه جذب اتمي
غلظت دو فلز سنگين در آبهاي معدني كه سختي آب را مشخص مي كنند، بررسي مي كنيم . درچند
نمونه شير، غلظت فلز س رب بررسي شده است . هر كدام از اين فلزات و نگهدارنده ها داراي يك حد
مجاز بوده كه اين حد مجاز توسط موسسه ملي استاندارد ها تعيين شده است اگر غلظت بدست آمده
بيشتر از اين حد مجاز باشد ، مصرف آن منجر به بيماري هاي كليوي و سرطاني خواهد شد . حد مجاز
60 است . ppm 120 و براي نيتريت در فرآورده هاي گوشتي ppm براي بنزوات سديم در نوشابه ها
50 مي باشد. ppm 150 وبراي منيزيم ppm 2 و براي كلسيم ppm اين مقدار براي سرب
واژه هاي كليدي:
حد مجاز ،(Abs) اسپكتروسكوپي، بير لامبرت، درصد جذب
-
لينک به اين مدرک :