-
شماره ركورد
9363
-
شماره راهنما(اين فيلد مربوط به كارشناس ميباشد لطفا آن را خالي بگذاريد)
9363
-
پديد آورنده
محمد حسيني
-
عنوان
بررسي تاثير جوامع مجازي در تقويت رفتار خريد مشتريان و ارائه مدل مفهومي عوامل تاثيرگذار بر آن
-
مقطع تحصيلي
درجه كارشناسي ارشد
-
رشته تحصيلي
مهندسي فناوري اطلاعات گرايش تجارت الكترونيك
-
سال تحصيل
اسفند 1390
-
تاريخ دفاع
اسفند 1390
-
استاد راهنما
دكتر فتحيان
-
استاد مشاور
: دكتر حسيني مطلق
-
چكيده
چكيده :
امروزه شاهد رونق و رواج چشم گير اجتماعات مجازي بسياري هستيم كه تقريبا همه آنها هدف سود رساني اقتصادي قرار گرفته اند. اطلاعات ميتواند فورا بدون صرف هزينه قابل توجه در تمام دنيا منتشر شود. اطلاعاتي راجع به تجربيات مصرفكنندگان از محصولات و مسائلي از اين قبيل. در اين اجتماعات ممكن است كه اعضا فقط اطلاعات را مبادله نكنند، بلكه روابط دوستانهاي براساس علايق و سلايق مشترك را برقرار سازند. در هنگام خريد شركت كننده ها ممكن است كه به اجتماع مجازي رجوع كنند تا اطلاعات را جمع آوري كنند، در مورد توصيه ها پرسش كنند و يا نظريات كاربران متخصص را مرور كنند.
ما در اين رساله با نگاه تجاري به اجتماعات مجازي، به بررسي نوع و چگونگي سودرساني اين اجتماعات به كسب و كارها و بنگاه هاي تجاري اعم از سنتي و الكترونيكي پرداختيم. در اين تحقيقات اجتماع مجازي به عنوان مدل كسب و كار درنظر گرفته شده كه ميتواند تاثير بسزايي بر فرايند تصميم گيري خريد مشتري داشته باشد. با توجه به گروه هاي مرجع و توصيه هاي دهان به دهان در اجتماعات مجازي، عوامل دخيل و تعيين كننده در رفتار خريد مشتريان و كاربران اينترنت شناسايي شده و در نهايت مدلي از تاثيرات و ارتباطات اين عوامل كه منتهي به سود رساني بنگاه ميشود؛ ارائه شده است. پرسشنامه تحقيقاتي به منظور ارزيابي اين مدل در بين كاربران اينترنت كه عضو اجتماع مجازي بودهاند، پخش و از 110 نفر از آنها پاسخ معتبر دريافت شد.
براي ارزيابي مدل از روش تحليل مسير استفاده گرديد و براي انجام آن از طريق رايانه نرمافزار اس-پي-اس-اس و برنامه آموس بكار گرفته شد. در نهايت براساس نمودار ها و نتايج بدست آمده از تحليل نرمافزاري، قسمت اعظم مدل ارائه شده تاييد شد.
واژگان كليدي : اجتماع مجازي، كسب و كار الكترونيكي، فرايند تصميم گيري خريد، رفتار خريد مشتري، گروه مرجع
-
لينک به اين مدرک :