-
شماره ركورد
9409
-
شماره راهنما(اين فيلد مربوط به كارشناس ميباشد لطفا آن را خالي بگذاريد)
9409
-
پديد آورنده
جابر نورالله زاده
-
عنوان
حل تحليلي احتراق بدون شعله ذرات
-
مقطع تحصيلي
درجهي كارشناسي ارشد
-
رشته تحصيلي
مهندسي هوافضا گرايش جلوبرندگي
-
سال تحصيل
تيرماه 1390
-
تاريخ دفاع
تيرماه 1390
-
استاد راهنما
: دكتر مهدي بيدآبادي
-
چكيده
چكيده
امروزه به دليل منابع محدود انرژي در دنيا روش¬هاي مصرف انرژي با بازدهي بالا مورد توجه قرار گرفته است. احتراق بدون شعله پيشرفت مهمي در تكنولوژي احتراق با دماي بالا در دهه اخير مي¬باشد كه به علت دارا بودن مزاياي محيط زيستي و بازدهي بالا مورد توجه فراوان قرار گرفته است. در اين نوع احتراق به دليل بازچرخ گازهاي گرم خروجي امكان استفاده از ذرات خروجي نسوخته و دست¬يابي به دماي خود اشتعالي براي مخلوط واكنش وجود دارد. ضمن اينكه موجب پايداري شعله، نرخ واكنش مناسب¬تر، امكان احتراق سوخت¬هايي با ارزش حرارتي پايين¬ و آلايندگي كمتر مي¬گردد.
در اين پايان¬نامه براي اولين بار احتراق ذرات در مدل احتراقي بدون شعله بصورت تحليلي مورد بررسي قرار گرفته است. در ابتدا پس از معرفي احتراق ذرات به معرفي احتراق بدون شعله و بيان تعاريف و ويژگي¬هاي آن، پارامترهاي موثر بر آن و تحقيق¬هاي انجام پذيرفته در زمينه اين نوع احتراق پرداخته و در ادامه به احتراق ذرات در مدل احتراقي بدون شعله با در نظر گرفتن چهار مرحله شامل بررسي احتراق ذرات و بررسي پارامترهاي بي بعد بر آن با در نظر گرفتن اثرات تشعشع حرارتي ، بررسي احتراق ذرات جريان متقاطع به عنوان يكي از روش¬هاي مرسوم در مدل جريان احتراق بدون شعله و مدل جرياني پيشنهادي در اين پايان¬نامه، بررسي اثرات احتراق بدون شعله ذرات بدون در نظر گرفتن اثرات تشعشع و در پايان مدل كاملي از احتراق بدون شعله ذرات با در نظر گرفتن اثرات تشعشع، پرداخته شده است. با حل معادلات بقاء انرژي، جزء و با استفاده از مدل¬هاي دمايي پروفيل-هاي مربوط به دما، سرعت و نسبت جرمي سوخت در طول محفظه احتراق بدون شعله استخراج شده است.
واژههاي كليدي: احتراق ذرات، تكنولوژي احتراق با دماي بالا، احتراق بدون شعله، حل تحليلي ، پارامترهاي بيبعد، تشعشع حرارتي، جريان متقاطع، آلايندگي.
-
لينک به اين مدرک :