-
شماره ركورد
9791
-
شماره راهنما(اين فيلد مربوط به كارشناس ميباشد لطفا آن را خالي بگذاريد)
9791
-
پديد آورنده
زينب طلوعي
-
عنوان
شبيه ¬سازي فرايند پخت نان در يك دستگاه جت برخوردي ثقفبثقفبص34
-
مقطع تحصيلي
كارشناسي ارشد
-
رشته تحصيلي
مهندسي مكانيك گرايش تبديل انرژي لبلل
-
سال تحصيل
اسفند ماه 1390
-
تاريخ دفاع
اسفند ماه 1390
-
استاد راهنما
دكتر سيدمصطفي حسينعلي پور
-
چكيده
چكيده
در اين پايان¬نامه شبيه¬سازي دوبعدي انتقال جرم، حرارت و مومنتوم در نان و محيط فر به صورت كوپل با يكديگر و بااستفاده از نرم افزار كامسول مولتي فيزيك انجام گرديد. به دليل تقارن نيمي از فر شبيه¬سازي شده و نيز خمير نان به صورت يك محيط متخلخل فرض گرديد. معادلات انتقال مذكور در سه دماي جت 150، 200و 250 درجه سانتيگراد در فر و خمير نان حل شده و براي شبيه¬سازي محفظه فر در سرعت m/s1 جت¬ها از مدل جريان آرام (تراكم¬ناپذير نويراستوكس) و در سرعت 5 متربر ثانيه، از مدل توربولاني k- استفاده گرديد.
فر جت برخوردي شبيه¬سازي¬ شده، به منظور پخت نان ايراني در مركزCAE دانشگاه علم و صنعت ايران، طراحي و ساخته شده است. در اين فر هواي داغ از نازل¬هايي با قطر تقريبي 2/1 سانتي¬متر بر روي خمير نان پاشش مي¬گردد. توزيع دما و رطوبت در خمير برحسب دماها و سرعت¬هاي مختلف جت، طي فرايند پخت به¬دست آمده و با نتايج آزمايشگاهي مقايسه گرديدند كه ميزان خطا در محدوده مناسبي براي دماي سطوح مختلف نان و مقدار رطوبت موجود در نان، قرار داشت. نتايج به دست آمده، نشان دادند كه اختلاف دماي سطوح خمير نان و مغزنان در نتايج عددي كمتر از مقدار آن در تست¬هاي انجام شده مي¬باشند، كه دليل اين امر عدم لحاظ نمودن مقاومت حرارتي پوسته نان مي¬باشد.
همچنين به منظور كاهش ميزان هواي خروجي از دريچه¬هاي كناري فر، نتايج با نتايج فر آزمايشگاهي اصلاح شده مقايسه گرديد. اين شبيه¬سازي انجام شده براي اصلاح فر، بااستفاده از نرم¬افزارهاي گمبيت و فلوئنت انجام گرديده و در نهايت باتوجه به كاهش دبي هواي خروجي از دريچه¬ها مشخص گرديد، براي فر چهارفينگره، دريچه گسترش يافته و براي فر پنج فينگره، دريچه معمولي مقرون به صرفه مي¬باشند.
واژههاي كليدي: فر جت برخوردي، انتقال جرم و حرارت، پخت نان، شبيه¬سازي خمير نان
-
لينک به اين مدرک :